Κάθε χρόνο, επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια το προσωπικό μας.
Οι άνθρωποι, που αποτελούν τον κεντρικό πυρήνα του προγράμματος του Rea Summer Camp, είναι όλοι επαγγελματίες, απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι Παιδαγωγικών Σχολών και Γυμναστικής Ακαδημίας, με εμπειρία στην απασχόληση των παιδιών, αλλά και με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους.

Στο έμψυχο δυναμικό μας, υπάρχουν άνθρωποι που θα εμφυσήσουν στα παιδιά σας το πνεύμα της συντροφικότητας που απαιτεί η κατασκήνωση και θα τα συμπαρασύρουν σε ατελείωτες ώρες χαράς, παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς, με ασφάλεια.

Οι ομαδάρχες μας είναι όλοι ενήλικες, με μεγάλη συνήθως εμπειρία στην κατασκηνωτική ζωή, που έχουν περάσει ως κατασκηνωτές πολλά καλοκαίρια και μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά σας, να προσαρμοσθούν στο χώρο των διακοπών τους και να τους χαρίσουν τις αξέχαστες εμπειρίες που προσφέρει η κατασκήνωση στα παιδιά.

Όλοι οι καθηγητές μας είναι πιστοποιημένοι στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία παιδιών. Η εμπειρία και η μεθοδολογία τους, σε συνδυασμό με το αγγλόφωνο περιβάλλον του Reas Summer Camp, θα επιταχύνουν τη διαδικασία εκμάθησης και τα παιδιά θα σας εκπλήξουν με την πρόοδό τους.

Το υπόλοιπο προσωπικό μας, έχει επίσης επιλεγεί βάσει των απαιτητικών προδιαγραφών μας και όλοι μαζί, σχηματίζουμε μια δεμένη ομάδα με τον ίδιο στόχο: την ευημερία των παιδιών μας.