Η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, είναι ένα μεγάλο μέρος της κατασκηνωτικής εμπειρίας. Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα, φιλικούς αγώνες, αλλά και σε ατομικά αθλήματα. Οι πεπειραμένοι, προπονητές μας κολύμβησης, θα κατατάξουν τα παιδιά σε ομάδες, ανάλογα με το επίπεδό τους. Τα παιδιά που δεν ξέρουν κολύμπι ακόμα, σύντομα θα νιώσουν άνετα μέσα στο νερό.

Στο Rea Summer Camp υπάρχουν δύο πισίνες, γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου, χάντμπολ, γυμναστήριο, μίνι γκολφ, αίθουσα παιχνιδιών, σκάκι, βιβλιοθήκη, ντίσκο, θέατρο και πολλά κιόσκια, για κάθε είδους δημιουργική απασχόληση. Οι άρτια οργανωμένοι χώροι άθλησης - γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, μίνι γκολφ, τα τραπέζια του σκάκι και πινγκ-πονγκ- επιτρέπουν στα παιδιά σας να ασχοληθούν με ότι τους ταιριάζει καλύτερα, κάτω από τη συνεχή φροντίδα και επίβλεψη των γυμναστών μας. Επίσης, μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στις πισίνες μας ή να μάθουν να κολυμπούν στα μαθήματα κολύμβησης, πάντα με τη βοήθεια των γυμναστών μας. Όσα παιδιά δεν ξέρουν ακόμα να κολυμπούν, μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα από πεπειραμένους εκπαιδευτές. Οι πισίνες είναι περιφραγμένες και όταν δεν είναι σε χρήση απομονώνονται. Ναυαγοσώστες, είναι σε εγρήγορση στο χώρο, όταν τα παιδιά χαίρονται την πισίνα.Στο Rea SUMMER CAMP τα παιδιά μπορούν να μυηθούν σε μια πληθώρα αθλημάτων, από έμπειρους γυμναστές.
Στόχος μας είναι να αθληθούν και να διασκεδάσουν τα παιδιά, αποκομίζοντας νέες γνώσεις και εμπειρίες. Οι μικροί μας φίλοι ανάλογα με την ηλικία, την προσωπικότητα, τις δεξιότητες και τις προτιμήσεις τους, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες, αυτές που προτιμούν. Οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν:

Πισίνα μήκους 25 μέτρων

images/Sports/pool.jpg

Παιδική πισίνα

images/Sports/mini_pool2.jpg

Γήπεδο ποδοσφαίρου

images/Sports/football2.jpg

Γήπεδο μπάσκετ

images/Sports/basket2.jpg

Γήπεδο βόλεϊ

images/Sports/volley2.jpg

Παιδική χαρά

images/Sports/playground2.jpg

Μίνι γκολφ

images/Sports/mini-golf2.jpg

Πινγκ Πονγκ

images/Sports/pingpong.jpg

Χώρους για σκάκι

images/Sports/chess2.jpg

Σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο, πραγματοποιούνται πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, σκάκι, πινγκ-πονγκ καθώς και αγώνες κολύμβησης. Επίσης, πραγματοποιούνται μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης, από τους έμπειρους γυμναστές μας, για τα παιδιά που δεν ξέρουν κολύμβηση. Πραγματοποιούνται επίσης μαθήματα αμυντικών τεχνών, αερόμπικ, zumba, yoga και χορού.