Για περισσότερα από 20 χρόνια, η οικογένεια Γασπαράκη φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι τους νέους της Κρήτης και της Ελλάδας στο Rea’s Fun Club, στο Σταυρό Χανίων. Αυτή η οικιστική κατασκήνωση, έχει προσφέρει καλοκαιρινή διασκέδαση σε χιλιάδες παιδιά. Είναι απολαυστικό να βλέπουμε τα παιδιά να μεγαλώνουν και να ωριμάζουν, χρόνο με τον χρόνο, καθώς τα υποδεχόμαστε.

Με μεγάλη περηφάνια, υποδεχόμαστε πρώην κατασκηνωτές ως ομαδάρχες και είναι πράγματι, για εμάς, η μεγαλύτερη φιλοφρόνηση, όταν ενήλικες πια οι παλιοί μας κατασκηνωτές, εμπιστεύονται τα παιδιά τους.Kostas Rea

Από το καλοκαίρι του 2017 το Rea’s Fun Club προσθέτει μια νέα διάσταση στην κατασκηνωτική εμπειρία: Rea’s Summer Camp.

Από την 2 έως 31 Αυγούστου, η κατασκήνωση θα λειτουργεί εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά. Θα μελετάμε στα Αγγλικά, θα μιλάμε με τους φίλους και τους ομαδάρχες μας στα Αγγλικά, θα τραγουδάμε στα Αγγλικά, θα μάθουμε νέους χορούς, θα βάλουμε καλάθια και γκολ, θα χτυπήσουμε μπαλάκια του γκολφ, θα παίξουμε water polo, ακόμα και καταδύσεις θα κάνουμε στα Αγγλικά. Το Rea Summer Camp προσφέρει απόλυτη εμβάθυνση στα Αγγλικά σε ένα διασκεδαστικό και ασφαλές περιβάλλον.